ASSK office

Dankjewel voor de mooie tijd, bij de ASSKavonden en ASSK office namens Jessica en Hanneke van Stichting de As

De laatste asskavond is geweest in februari en ook zijn we gestopt met ASSK-office. De komende maanden zijn er geen activiteiten. We zijn op zoek naar mogelijkheden om het eventueel voor te kunnen zetten, maar we weten niet of dat ook gaat gebeuren. Ondertussen kun je terecht voor sociale activiteiten bij Avondjeuit013.nl, R-newwt of brabantmaatjes Dit zijn Partners waar we veel mee samen werken. Voor het gedeelte autisme awareness kan je ook terecht bij AIC Tilburg.

Over ons
ASSK office

Onze organisatie bestaat uit jongeren en autisme specialisten met ervaring in de arbeidsbemiddeling, zorg en onderwijs. De jongeren leveren input voor de autisme-educatie, workshops en lezingen, zijn verantwoordelijk voor de PR, social media en het design. Daarnaast hebben we een aantal geweldige sprekers!

0+
communityleden

Ervaringswerkers

De ruggengraat van het initiatief ASSK is de inbreng van de doelgroep; jongeren/jongvolwassenen met autisme. Binnen ASSK hebben zij de mogelijkheid om hun stem te doen gelden als het gaat over de koers, missie en uitvoering van de lopende projecten van ASSK. De kracht zit hem in de diversiteit aan persoonlijkheden, kwaliteiten en interessegebieden met daarnaast een verbondenheid binnen het autistisch spectrum. Zoals bij elk goed draaiend team wordt er per individu samen gekeken hoe hij of zij zich graag wil verbinden aan ASSK. Dit kan erg uiteenlopend zijn maar is het altijd het streven om aan te sluiten bij de ontwikkeling en interesses van de jongeren. ASSK wil een platform zijn wat dient als springplank voor toekomstige processen. Een plek waar je jezelf kunt zijn en de veiligheid kan voelen om je te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen zonder tijdsdruk of hoge verwachtingen. Als lid van de ervaringsraad kun je een adviserende of uitvoerende rol hebben binnen de lopende projecten.  De ervaringsraad werkt nauw samen met de autisme coaches en andere medewerkers van team ASSK. Door deze krachten te bundelen hopen wij te kunnen bijdragen aan de bewustwording rondom autisme en mensen te doen prikkelen om eerst te luisteren naar de doelgroep voordat er conclusies of stereotiepe aannames worden gemaakt. De ervaringsraad groeit momenteel en we zijn nog altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Lijkt het je wat om mee te denken in dit nieuwe maar ambitieuze project of ken je iemand? Wij horen heel graag jouw kijk en visie op verschillende thema’s rondom autisme. Neem vrijblijvend contact op met ons, dan gaan we in gesprek en gaan we samen ontdekken of het iets voor je is.

Wil je Meedoen, dat kan.

Schrijf je in Voor ASSK office. We komen bij elkaar op iedere vrijdag van 9 tot 12 in V39 Veemarktstraat 39 Tilburg.  Je kunt on en off line deelnemen. 

Je kunt bij team assk meedraaien als ervaringsmedewerker en als lid van het creatieve team. (ASSK OFFICE) 
Tijdens het meedraaien word je gecoacht in ontwikkelingsvragen die jezelf aangeeft tijdens gesprekken met de trainers van Assk. Deze ontwikkelvragen zijn heel persoonlijk en kunnen heel verschillend zijn. 

Voorbeelden van ontwikkelvragen zijn: 
Ik wil kunnen vertellen voor een publiek. 
Ik wil graag blogs schrijven die voor jongeren met autisme interessant zijn. 
Ik wil posters ontwerpen in photoshop. 
Ik wil video’s leren monteren voor een website. 
Ik wil samen kunnen werken aan een project. 
Ik wil contact maken met lotgenoten. 
Ik wil een ander helpen meer te leren over zijn of haar autisme. 

aanmelden asskoffice

ASSK US

Organisatie die staat voor het verspreiden van autismekennis. De jongeren zelf geven de workshops aan professionals en organiseren daarnaast groepsbijeenkomsten voor andere jongeren. De bijeenkomsten zijn om te socializen. Tell me more…


Wij werken samen met organisaties uit de regio.


Avondje uit


zij organiseren evenementen en uitjes


Vibe active


sport en mentale gezondheid


Boilrs hub


Zijn hebben een schitterend pand dat uitermate geschikt is voor onze doelgroep. Ook organiseren wij gezamenlijke activiteiten.


jongeren punt TilburgVerschillende zorgorganisatiesVerschillende onderwijsinstellingen


Advies


Design
DIY

info over werk

support


info over zorg

contact &
lol

workshops


info over school

sport en vrije tijd

Contact

Bel of mail voor contact

Tell me more...

Placeholder

voor vragen mail: office@asskme.com tel: Jessica de Bont 0648221585